Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta123g184kcal24.6g0g9.8g0.1g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g44g15kcal1.2g2.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g468kcal58.2g11.6g20.6g5.4g
Valittu annoskoko625g234kcal29.1g5.8g10.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g117kcal14.6g2.9g5.2g1.4g
Arvot/100g100g37kcal4.7g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572