Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g348g1218kcal47g228.3g10.1g20.9g
Voi 22g157kcal0.3g0.1g17.6g0g
Sipuli 43g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 31g34kcal2.4g5g0.2g0.6g
Basilika, tuore3.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
castello blue, sinihomejuusto77g333kcal10.8g0.4g32.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)23g20kcal0.2g0.8g1.6g0g
Saksanpähkinä 77g526kcal11.4g2.6g50.4g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4603kcal145.4g478.8g225g69.4g
Valittu annoskoko625g2302kcal72.7g239.4g112.5g34.7g
Annoskoko puolitettuna313g1151kcal36.4g119.7g56.3g17.4g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278