Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g276g2013kcal2.8g2.8g220.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti64g117kcal1.7g7.7g9g0g
Valkosipuli 55g60kcal4.4g9g0.3g1.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g37g17kcal0.6g2.7g0.4g1.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro37g11kcal0.8g1.5g0.2g1.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g55g120kcal12.7g0.1g7.7g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g55g359kcal16.5g0g22.1g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g46g53kcal0.4g2.9g4.7g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5498kcal79.8g53.4g530g10g
Valittu annoskoko625g2749kcal39.9g26.7g265g5g
Annoskoko puolitettuna313g1375kcal20g13.4g132.5g2.5g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020