Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g148g21kcal2.7g1g0.6g3g
Mango (tuore)123g83kcal0.6g18.9g0.4g2.6g
Avokado, kuorittu, kivetön 148g293kcal3.9g1.1g28.7g9.9g
Verigreippi, annos 250g123g64kcal1.1g16.1g0.2g2.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g62g555kcal0g0g61.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g19g19kcal0g3.9g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2074kcal16.8g83g183g36g
Valittu annoskoko625g1037kcal8.4g41.5g91.5g18g
Annoskoko puolitettuna313g518kcal4.2g20.8g45.8g9g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.6g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037