Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona259g176kcal31.6g10.1g0.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl129g476kcal37.5g0g36.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu162g204kcal17.8g0.5g14.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 45g138kcal4g25.1g0.9g6.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g23g29kcal1.7g3.8g0.8g16.2g
Leivinjauhe 6.5g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2067kcal185.8g83.8g106g45g
Valittu annoskoko625g1034kcal92.9g41.9g53g22.5g
Annoskoko puolitettuna313g517kcal46.5g21g26.5g11.3g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101