Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 270g219kcal4.2g45.4g0.1g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g112kcal12.8g0g6.7g0g
Soijarouhe, tumma, 30g42g136kcal21.1g12.7g0.2g2.3g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Sipuli, paistettu 8.4g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.3g0.5g0.5g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g17g44kcal5.1g0.3g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen118g39kcal3.9g5.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 56g77kcal7g0.2g5.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1329kcal116g133g32.4g22.2g
Valittu annoskoko625g664kcal58g66.5g16.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna313g332kcal29g33.3g8.1g5.6g
Arvot/100g100g106kcal9.3g10.6g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331