Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kahvikerma hyla Valio20g28kcal0.6g0.9g2.4g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g284g511kcal54g0g31.3g0g
Lanttu 49g14kcal0.5g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi203g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss4.1g18kcal0.3g1.9g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1180kcal111.8g17.2g70g4.8g
Valittu annoskoko625g590kcal55.9g8.6g35g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g295kcal28g4.3g17.5g1.2g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139