Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 253g867kcal25.7g176.8g3g8.8g
Auringonkukansiemen 63g375kcal14.5g8g31.2g3.8g
Kurpitsansiemenet, kuivattu44g239kcal10.8g7.9g20.3g1.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 19g128kcal5.1g1.3g11g2.3g
Kaurahiutale 25g95kcal3.7g14.4g1.8g2.5g
Vesi221g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3405kcal119.6g416.8g134.6g38.2g
Valittu annoskoko625g1703kcal59.8g208.4g67.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna313g851kcal29.9g104.2g33.7g9.6g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316