Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)74g80kcal17g0g1.3g0g
Vesi355g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g8.3g8.3kcal0.2g0.4g0.7g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g3g10kcal0.3g1.5g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste59g15kcal0.5g2.8g0.2g1.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g30g107kcal3.6g21.6g0.4g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g41g33kcal1.2g4.5g0.8g1.6g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g24g100kcal0.5g0.7g10.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g721kcal47.4g65.8g29g7.8g
Valittu annoskoko625g361kcal23.7g32.9g14.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g180kcal11.9g16.5g7.3g2g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387