Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 94g21kcal0.5g2.9g0.2g2.4g
Peruna, keskikokoinen 60g121g73kcal1.8g15.8g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32g0g16.9g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g10g5.8kcal0.4g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maito, Kevyt34g16kcal1.1g1.6g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 101g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g48kcal4.2g0.1g3.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras28g99kcal3.7g19.8g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1103kcal88.2g85.6g43.4g9.8g
Valittu annoskoko625g551kcal44.1g42.8g21.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g276kcal22.1g21.4g10.9g2.5g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.8g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661