Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g51g165kcal9.3g23.3g4g8.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl257g900kcal36g164.6g8g14.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g51g160kcal8.7g27.8g1.5g6.7g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2541kcal108g431.4g37.2g58.6g
Valittu annoskoko625g1271kcal54g215.7g18.6g29.3g
Annoskoko puolitettuna313g635kcal27g107.9g9.3g14.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910