Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 14g10kcal1.8g0.2g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta303g1089kcal39.3g211.8g6.4g10.6g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 28g146kcal0.1g0.1g16.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g103kcal11.8g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ohrasuurimo 11g36kcal0.9g6.9g0.2g0.8g
Lihaliemi laimennettu 28g5.2kcal0g0.8g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g186kcal0g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3201kcal108.2g452g100.4g25g
Valittu annoskoko625g1600kcal54.1g226g50.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g800kcal27.1g113g25.1g6.3g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334