Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 419g602kcal67g0g37.3g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g569kcal3.3g5g58.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g26kcal1.1g6g0.3g0.3g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2420kcal142.8g28.6g192.4g0.6g
Valittu annoskoko625g1210kcal71.4g14.3g96.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g605kcal35.7g7.2g48.1g0.2g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502