Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 105g45kcal0.4g4.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai83g290kcal9.9g58.8g1.7g2.5g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 143g317kcal25.1g0g24.4g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 127g37kcal0.7g6.7g0.3g2.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 64g55kcal2g2.8g3.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g56g217kcal16.2g1.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2061kcal116.6g148.6g104.2g10.2g
Valittu annoskoko625g1031kcal58.3g74.3g52.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g515kcal29.2g37.2g26.1g2.6g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574