Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 172g381kcal30.1g0g29.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g10g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g98g59kcal0.9g5.1g3.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 147g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino172g601kcal22.3g115.1g4.3g10.3g
Lihaliemkuutio maggi extra4.9g14kcal0.4g0.5g1.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2208kcal107.8g247.8g84.8g22.4g
Valittu annoskoko625g1104kcal53.9g123.9g42.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna313g552kcal27g62g21.2g5.6g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578