Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g88g243kcal25.6g0.1g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.3g15.5g0.3g0.8g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g41g140kcal5g27.4g0.3g3.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal1.9g0g2.2g0g
Sinappi 5.4g7.1kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 340g155kcal10.2g16.3g5.1g0g
Voi 10g74kcal0.1g0g8.3g0g
Ketsuppi, euro shopper6.1g6.1kcal0.1g1.4g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa102g134kcal18.4g1.3g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1726kcal127.6g125.6g75.2g8.2g
Valittu annoskoko625g863kcal63.8g62.8g37.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna313g432kcal31.9g31.4g18.8g2.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826