Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g159g392kcal28.6g0g30.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g81kcal2.4g16.5g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 439g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g3.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g946kcal62g33g61g1.6g
Valittu annoskoko625g473kcal31g16.5g30.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g237kcal15.5g8.3g15.3g0.4g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339961