Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 204g79kcal2g14.1g0.4g5.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi273g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g41g106kcal11g0g7g0g
Hunaja 5.7g19kcal0g4.6g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g55g33kcal0.5g2.8g2.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g531kcal29.2g48.6g22.2g12.2g
Valittu annoskoko625g266kcal14.6g24.3g11.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g133kcal7.3g12.2g5.6g3.1g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.9g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111