Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 110g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g55g12kcal1.6g1g0.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g165g319kcal31.4g0.2g21.5g0g
Mustapippuri 2.2g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g17g149kcal0g0g16.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)276g165kcal2.8g12.4g11g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1353kcal76g34g99g9.2g
Valittu annoskoko625g677kcal38g17g49.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g338kcal19g8.5g24.8g2.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967