Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Lanttu 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Ruokakerma Valio 5%131g79kcal1.6g3.7g6.6g0g
Oltermanni, perinteinen42g151kcal10.5g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g848kcal33.8g89.8g39g15.6g
Valittu annoskoko625g424kcal16.9g44.9g19.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g212kcal8.5g22.5g9.8g3.9g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207