Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g223g487kcal40.8g0g36.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus104g365kcal14.6g0.5g33.3g0g
Herne kuivattu298g839kcal53.3g144.3g3g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3381kcal217.4g289.6g145.4g59.6g
Valittu annoskoko625g1691kcal108.7g144.8g72.7g29.8g
Annoskoko puolitettuna313g845kcal54.4g72.4g36.4g14.9g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161