Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 259g492kcal70.2g0g23.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)113g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Tilli, tuore 17g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1790kcal183g59.4g89g6.6g
Valittu annoskoko625g895kcal91.5g29.7g44.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g448kcal45.8g14.9g22.3g1.7g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.8g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992