Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g135g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g427kcal12.7g87.1g1.5g4.4g
Leivinjauhe 5.4g10kcal0.3g2g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%65g143kcal1.9g3.2g13g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 54g25kcal1.6g2.6g0.8g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g119kcal0.2g0.2g13g0g
Mansikkahillo 135g306kcal0.8g73g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2447kcal49.8g390.6g69g11.2g
Valittu annoskoko625g1224kcal24.9g195.3g34.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g612kcal12.5g97.7g17.3g2.8g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262