Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 49g355kcal0.6g0.2g39.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas26g87kcal3.3g17.2g0.4g1.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 24g81kcal1.3g17.9g0.3g0.3g
Leivinjauhe 2g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 157g55kcal7.2g3.1g0.5g3.9g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g59g94kcal10g0.6g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio78g110kcal2.2g5.1g9.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 98g63kcal3.1g4.7g3.4g0g
Kaurajauho 22g81kcal3.1g12.3g1.6g2.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 47g34kcal1.4g2.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2108kcal80.8g128.6g138.8g15.4g
Valittu annoskoko625g1054kcal40.4g64.3g69.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna313g527kcal20.2g32.2g34.7g3.9g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712