Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g142g82kcal12.8g7.1g0.3g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)85g230kcal25.6g0g14.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)57g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g34g109kcal6.1g15.4g2.6g5.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 26g80kcal2.7g15.2g0.6g1.4g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]43g51kcal5.1g0.9g3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)71g47kcal10.7g0g0.5g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g65g85kcal7.8g3.3g4.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g99g35kcal1.6g6.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1592kcal157.6g100.2g62.6g16.8g
Valittu annoskoko625g796kcal78.8g50.1g31.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna312g398kcal39.4g25.1g15.7g4.2g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020