Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell170g187kcal39.1g0g3.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g136g489kcal19.6g80g9.5g12.8g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g156g270kcal18.1g36.1g2.5g20.6g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)95g166kcal1.9g3.3g16.2g4.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g68g82kcal2.7g14.3g1.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2388kcal162.8g267.4g66.4g79.2g
Valittu annoskoko625g1194kcal81.4g133.7g33.2g39.6g
Annoskoko puolitettuna313g597kcal40.7g66.9g16.6g19.8g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023