Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha206g341kcal39.1g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kidneypapu, suolaliemessä99g109kcal7.7g17.8g0.5g7.9g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g86g67kcal4.4g9.9g1g4.3g
Oliiviöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g206g51kcal2.7g8.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1224kcal108.4g75g53.2g25.2g
Valittu annoskoko625g612kcal54.2g37.5g26.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna313g306kcal27.1g18.8g13.3g6.3g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502