Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 121g92kcal2.3g18.8g0.2g1.2g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Purjosipuli 8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.4g6.6kcal0.5g0.1g0.5g0g
Nakki,popsi grillinakki129g334kcal15.5g7.2g27.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 329g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g890kcal37.6g56g55.8g4.8g
Valittu annoskoko625g445kcal18.8g28g27.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g223kcal9.4g14g14g1.2g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754