Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 87g59kcal13.7g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 93g71kcal1.7g14.4g0.2g0.9g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g56g96kcal2g3.1g8.4g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 7g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g501kcal37.2g41.8g18.6g5.8g
Valittu annoskoko625g250kcal18.6g20.9g9.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g125kcal9.3g10.5g4.7g1.5g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334