Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g124g316kcal7.3g4g29.6g0g
Maitorahka (Pirkka)155g102kcal18.6g6.2g0.5g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g248g842kcal7.4g7.4g86.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton31g6.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Liivate 12g43kcal10.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3070kcal88g147.4g233.4g0g
Valittu annoskoko625g1535kcal44g73.7g116.7g0g
Annoskoko puolitettuna313g767kcal22g36.9g58.4g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091