Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 123g233kcal33.4g0g11.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g19g14kcal0.9g2.5g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)109g93kcal1.1g3.8g7.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk109g29kcal0.7g5.8g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Kirsikkatomaatti, 50g27g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Basilika, tuore1.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2.7g7.1kcal0.3g0.3g0.5g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g137g478kcal15g101.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1796kcal106.6g242.6g43g7.6g
Valittu annoskoko625g898kcal53.3g121.3g21.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g449kcal26.7g60.7g10.8g1.9g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345357