Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Chili paprika punainen6.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska 136g40kcal0.8g7.2g0.3g2.6g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)109g92kcal6.7g17.4g0.3g5.6g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 109g149kcal2.9g26.5g2.5g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha109g181kcal20.7g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g966kcal63.4g108.2g29.4g24.8g
Valittu annoskoko625g483kcal31.7g54.1g14.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna313g242kcal15.9g27.1g7.4g6.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530