Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%109g151kcal20.7g0g7.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g106g45kcal1.7g9.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 218g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g4.1g15kcal0g3.6g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)6.8g61kcal0g0g6.7g0g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g41g61kcal0.4g2.5g5.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g65g20kcal1.2g3.9g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g34g119kcal2.9g25.9g0.6g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g945kcal53.8g90g40.6g2g
Valittu annoskoko625g473kcal26.9g45g20.3g1g
Annoskoko puolitettuna313g236kcal13.5g22.5g10.2g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193