Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 68g493kcal0.8g0.3g55.2g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Kaurahiutale 54g203kcal7.9g31g4g5.4g
Vehnäjauho, sunnuntai66g232kcal7.9g47g1.4g2g
Mansikka, Tuore340g146kcal1.7g28.5g0.7g6.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g68g380kcal5.7g37.4g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3142kcal48g346g168.8g27.8g
Valittu annoskoko625g1571kcal24g173g84.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna313g786kcal12g86.5g42.2g7g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569