TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g382g78kcal2.3g14.5g1.1g5.3g
Paprika punainen 127g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 10g91kcal0g0g10.3g0g
Lihaliemi laimennettu 102g19kcal0g3.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g458kcal7.6g47.8g25g15.6g
Valittu annoskoko625g229kcal3.8g23.9g12.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g115kcal1.9g12g6.3g3.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099