Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 214g82kcal2.1g14.7g0.4g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g89g18kcal0.5g3.4g0.3g1.2g
Valkosipuli 7.1g7.7kcal0.6g1.2g0g0.1g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu11g8.5kcal0.2g1.9g0.1g0.2g
Piparjuuriraaste Felix3.6g10kcal0.1g0.5g0.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g11g2.1kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 19g170kcal0g0g19.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Vesi214g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g4kcal0.2g0.5g0g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g30kcal0.2g0.3g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g712kcal9.6g51.2g49.6g16g
Valittu annoskoko625g356kcal4.8g25.6g24.8g8g
Annoskoko puolitettuna313g178kcal2.4g12.8g12.4g4g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284