Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi303g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow91g64kcal15.5g0g0.3g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g46g92kcal9.3g0g6.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g61g103kcal4.7g3.2g7.9g1.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g121g34kcal1.3g5.8g0.5g3.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3g6.7kcal0.5g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g598kcal62.6g19g30.2g10.6g
Valittu annoskoko625g299kcal31.3g9.5g15.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g150kcal15.7g4.8g7.6g2.7g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652