Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g98g71kcal2.5g16.5g0.1g0g
Juuriselleri 74g23kcal0.9g3.4g0.1g2.3g
Palsternakka 98g63kcal0.5g11.6g0.4g4.4g
Peruna, keskikokoinen 60g98g59kcal1.5g12.8g0.1g0.9g
Fenkoli, annos 100g49g15kcal0.6g3.6g0.1g1.5g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g98g93kcal7.9g13.8g0.7g7.9g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g724kcal28.2g127g9.2g35.6g
Valittu annoskoko625g362kcal14.1g63.5g4.6g17.8g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal7.1g31.8g2.3g8.9g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840