Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g78g272kcal10.1g54.4g1.2g2.3g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen124g173kcal23.6g0g8.7g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g56g101kcal3g3.6g8.4g1.8g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g47g168kcal13.1g0.9g12.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g155g39kcal2g6.5g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)62g100kcal1.7g1.7g9.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1766kcal109g146g81.4g13g
Valittu annoskoko625g883kcal54.5g73g40.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna313g442kcal27.3g36.5g20.4g3.3g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027