Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Kesäkurpitsa zucchini 256g46kcal1.4g6.4g1g1.8g
Halloumi-juusto light, 100g146g322kcal39.5g1.5g17.5g0g
Kananmuna kuoreton 80g115kcal10.1g0.2g8.2g0g
Korppujauho 15g56kcal1.6g11.5g0.2g0.8g
Rypsiöljy 40g349kcal0g0g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1825kcal107.2g47.4g133.4g8.4g
Valittu annoskoko625g913kcal53.6g23.7g66.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g456kcal26.8g11.9g33.4g2.1g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374