Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 560g213kcal1.5g39.4g0.5g19.2g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2kcal0g0.2g0g0g
Voi 18g129kcal0.2g0.1g14.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g19g61kcal0.2g14.9g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl13g81kcal1.8g0.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1020kcal7.8g120.2g46.4g38.4g
Valittu annoskoko625g510kcal3.9g60.1g23.2g19.2g
Annoskoko puolitettuna313g255kcal2g30.1g11.6g9.6g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598