Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g350g402kcal21g17.5g28g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 21g70kcal0g17.1g0g0.3g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 63g27kcal0.5g4.9g0.2g1g
Manteli 5.6g35kcal1.3g0.4g3g0.4g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl18g61kcal2.4g9.8g1.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1723kcal89g123g96.6g6.8g
Valittu annoskoko625g861kcal44.5g61.5g48.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g431kcal22.3g30.8g24.2g1.7g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902