Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali67g16kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g84g12kcal0.8g2.5g0g0g
Paprika, vihre17g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g214kcal7.4g33.2g3.8g11.2g
Valittu annoskoko625g107kcal3.7g16.6g1.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g54kcal1.9g8.3g1g2.8g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639