Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 269g65kcal3.7g5.2g1.3g6.7g
Pekoni, paistettu 92g472kcal15.1g0g46.4g0g
Kananmuna kuoreton 75g108kcal9.4g0.2g7.7g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g81g267kcal20.2g0g21g0.8g
Maito, Kevyt108g50kcal3.4g5.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1922kcal103.6g21.2g156g15g
Valittu annoskoko625g961kcal51.8g10.6g78g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g480kcal25.9g5.3g39g3.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018