Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 261g76kcal2.5g11.7g1g5g
Jauheliha, sika-nauta 123g272kcal21.5g0g20.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)57g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Kesäkurpitsa92g16kcal0.4g2.3g0.6g0.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour31g92kcal1g1.3g9.2g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa61g184kcal14.1g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1321kcal80.2g38.4g92.2g13.4g
Valittu annoskoko625g660kcal40.1g19.2g46.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g330kcal20.1g9.6g23.1g3.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148