Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)111g74kcal16.7g0g0.8g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 111g15kcal1.2g1.1g0.2g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Herne 74g51kcal3.8g6.9g0.3g2.3g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 37g26kcal0.3g5.5g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 149g95kcal4.8g7.2g5.2g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 59g16kcal0.2g0.8g0.4g1.1g
Kananmuna, keitetty 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g714kcal64.6g53.4g22.6g11.2g
Valittu annoskoko625g357kcal32.3g26.7g11.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g179kcal16.2g13.4g5.7g2.8g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170