Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale83g267kcal10g0g25g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 343g83kcal4.7g6.6g1.7g8.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Maito, Kevyt102g47kcal3.3g4.9g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 51g65kcal5.7g0.1g4.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio40g116kcal10.4g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1244kcal68.4g23.4g92.4g17g
Valittu annoskoko625g622kcal34.2g11.7g46.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g311kcal17.1g5.9g23.1g4.3g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412