Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra332g266kcal56.5g3.3g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g141g480kcal2.8g4.2g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2100kcal122.4g26.8g165.8g3.8g
Valittu annoskoko625g1050kcal61.2g13.4g82.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g525kcal30.6g6.7g41.5g1g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573