Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 293g53kcal1.6g7.3g1.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g39g23kcal0.6g5.1g0g0.4g
Paprika, punainen147g38kcal1.3g6.7g0.6g2.9g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g49g151kcal9.8g0.7g12.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)49g78kcal1.3g1.3g7.3g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g49g77kcal7.8g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g839kcal44.8g42.2g53.4g10.8g
Valittu annoskoko625g420kcal22.4g21.1g26.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna313g210kcal11.2g10.6g13.4g2.7g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419