Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 276g210kcal5.2g42.8g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 230g537kcal26.3g2.7g47.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1563kcal66g103g97g10g
Valittu annoskoko625g782kcal33g51.5g48.5g5g
Annoskoko puolitettuna313g391kcal16.5g25.8g24.3g2.5g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686